Monday, June 7, 2010

AYOBA quiz: answer and winners

Doncs primer de tot la resposta: Ayoba vol dir...... "good times" = expressió anglesa que s'utilitza quan un s'ho està passant o s'ho ha passat molt bé....quan algun moment és tant divertit i agradable que es recordarà durant molt de temps. Ara mateix és com el "motto" del mundial de futbol de sudàfrica 2010!

First of all, the answer: Ayoba means.... "good times" = expression used when one is having, or has had, a lot of fun and the "event" will be remembered for a long time. Currently it is the "motto" of the Fifa Worldcup South Africa 2010.

Ara, el guanyador/la guanyadora es.......... TUMOM! per ser la persona que més s'apropa a la resposta de veritat.... de totes maneres s'ha de dir que ha sigut una decisió difícil, sobretot amb la NIKA que tenia una resposta molt original i única!
...de totes maneres, merci per la participació i el regalet arribarà a finals de juny (amb mi!!! yuhu!).
ESPERO QUE SEGUIU COMENTANT perque hi ha un regalet cada setmana!!

And the winner is....... TUMOM! since she was the one which answer was closest to the actual meaning of Ayoba.....it was a hard decision...
in any case, thanks for participating! :)
I HOPE YOU KEEP LEAVING COMMENTS because there is a present every week!!

Ayoba!

Ingrid

3 comments:

  1. uaaaaaaaaaaa... segur que ha fet trampa ! jajaja, bueno i per ser la mes original no tinc regaleeeet? jejeje
    passeu-ho be en camping !

    ReplyDelete
  2. no et preocupis que fijo que guanyes una altre setmana... i sino en tot cas en tens un assegurat per ser la follower més fiel del blog ;)
    ptnet, TEM!

    Ingrid

    ReplyDelete
  3. tia!!! ets una cacas!!! vas dir que el regalet anava per la mes original i ningú em guanya!!! no val fer trampa com va fer la mama!!!
    aixi no té gracia

    ReplyDelete